Je bevindt je hier:
Reizen: Spanje: Prachtige Vrouwenreis

Prachtige vrouwenreis

Voor vrouwen die meer in contact willen komen met hun vrouwelijke kracht en pracht

Een verdiepingsreis voor jezelf
Een vrouwenreis die je zintuigen prikkelt en je opnieuw in contact brengt met de bron die jou maakt tot de unieke vrouw die jij bent. Natuurlijk word je daarbij geholpen door de prachtige plek waar je verblijft, de andere vrouwen en jouw begeleiders Yolande van Wijk en Wendy Smit.

  • Tijdens de reis spelen we met verschillende verdiepende en ontspannende creatieve oefeningen. Zie jezelf bijvoorbeeld schrijvend zitten op een bergkam met uitzicht op een eeuwenoud dal, achter je de ruïnes van een Moors kasteel en boven je de zon.  Ook is er ruimte voor jouw persoonlijke vraag/thema. Laat je inspireren en inspireer zelf met je unieke vrouw-zijn.
  • Je bent samen met andere vrouwen die hetzelfde verlangen hebben. Onze ervaring leert dat dat heel snel leidt tot een veilige setting met daarin ruimte voor verdieping, verbinding en vriendschap.
  • Je gaat opgeladen en herboren naar huis, vol inspiratie, zodat je vrouwelijke bron ook thuis blijft stromen. En wat er dan gebeurt…

Inspiratiereizen

Dit is een van de bijzondere Inspiratiereizen van Commundo waarover je meer kan lezen op de speciale website inspiratiereizen.com.
Ik nodig je van harte uit om deze te bezoeken en met mij (Yolande van Wijk) een afspraak te maken als je heel veel zin krijgt in deze reis.