Je bevindt je hier:
Reizen: Spanje: Creativiteit en mindfulness in Spanje

Creativiteit en mindfulness in Spanje

Deze inspiratiereis in CataloniŽ geeft jou energie en focus op wie jij bent en wat je past.

Heb je behoefte aan een pauze in je drukke leven en wil je opnieuw in contact komen met je eigen bron? Ga dan mee op deze unieke inspiratiereis naar CataloniŽ en kom opgeladen en met nieuwe energie thuis. Tijdens de reis helpen we je om met behulp van mindfulness en creatieve oefeningen om nieuwe inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld natuurcollages maken, foto-opdrachten en tekenen. Je hoeft niet creatief te zijn om mee te kunnen doen! We verblijven exclusief op een prachtig landgoed in de ruige bergen van CataloniŽ. Rondom het landhuis ligt een grote tuin, boomgaard en zwembad. We maken uitstapjes naar prachtige natuurplekken, eeuwenoude stadjes, spirituele plaatsen, de zee en blijven soms ook bij huis. Op de locaties doen we oefeningen en laten ons inspireren door de omgeving. Je gaat op reis met maximaal 6 personen zodat er voor jou voldoende persoonlijke aandacht is. "Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving, comfortabel huis. Afwisselende locaties van zee, bergen etc. Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en ook bij thuiskomst doorwerken. Fijne en zorgvuldige begeleiders van de groep waardoor je je veilig voelt Een perfecte combi van persoonlijke verdieping en relax vakantie gevoel"

Inspiratiereizen

Dit is een van de bijzondere Inspiratiereizen van Commundo waarover je meer kan lezen op de speciale website inspiratiereizen.com.
Ik nodig je van harte uit om deze te bezoeken en met mij (Yolande van Wijk) een afspraak te maken als je heel veel zin krijgt in deze reis.

Praktisch

De reis vindt plaats van 14-19 oktober 2018. De kosten bedragen 1200 euro exclusief ticket en inclusief alle verblijf op een 2-persoon kamer op de Mas Fullat, maaltijden, excursies, oefeningen, begeleiding.Voor meer info zie de website: >>