Je bevindt je hier:
Reizen: Spanje: Creativiteit als hulpbron

Een verdiepingsreis voor jezelf

De reis geeft je de ruimte om je gebruikelijke bezigheden en dagelijkse patronen los te laten en je te laten inspireren op een locatie, midden in de ongerepte natuur van Catalonië. Enerzijds weet je waarvoor je deze reis gaat maken, anderzijds wil je jezelf laten verrassen door het moment zelf. Het intensief met elkaar leven en leren op basis van gelijkwaardigheid zorgt voor een verdieping op persoonlijk- en professioneel niveau. Hier kunnen zeer waardevolle verbindingen voor de toekomst uit ontstaan.

Jouw groep bestaat uit maximaal 6 personen. Vanwege de dynamiek hopen we dat zowel vrouwen als mannen meegaan op reis. De Spanjereis is voor iedereen die vanuit het hart met mensen werkt of dat wil gaan doen. Het past ook in een outplacement traject of als je van plan bent om een coachingsopleiding te gaan volgen. Als je twijfelt of deze bijzondere training iets voor jou is, neem dan contact met een van ons op voor een kennismaking.

Meer informatie op de speciale website Inspiratiereizen.com

Voor meer informatie over deze bijzondere reis lees je meer op een bijzondere website:>>.
Ik nodig je van harte uit om deze te bezoeken en met mij (Yolande van Wijk) een afspraak te maken als je heel veel zin krijgt in deze reis.
Je kan ook de reisbeschrijving aan de rechterkant downloaden.