Je bevindt je hier:
Cambodja: Cambodja: Reisdocumenten

Reisdocumenten

Je moet voor de reis naar Cambodja in het bezit zijn van een paspoort dat na vertrek uit Cambodja nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een verblijf in Cambodja is een visum vereist. Een visum voor Cambodja is verkrijgbaar op de grote vliegvelden en bij de meeste grensovergangen. Bijvoorbeeld van Poipet en Koh Kong (grens met Thailand) en de grens met Vietnam. De kosten bedragen 30 USD voor een visum van 30 dagen en je hebt een pasfoto nodig