Je bevindt je hier:
Guatemala: Guatemala: Reisdocumenten

Reizen via VS

Als je via de Verenigde Staten reist, moet je een zogenaamd ESTA document digitaal invullen uiterlijk 14 dagen voordat je op reis gaat. De website waar je dit kan invullen is: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1. De kosten zijn $14,-.

Reisdocumenten Guatemala

Je ontvangt een visum voor 90 dagen op het vliegveld van Guatemala stad. Jouw paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn na terugkomst in Nederland.

Langer dan 3 maanden?

Als je langer dan drie maanden in Guatemala wilt blijven, kun je je visum laten verlengen met nog eens 90 dagen bij de migratiedienst in Guatemalastad. Je kunt ook voor je visum verloopt het land voor 72 uur verlaten. Bij terugkomst krijg je dan opnieuw een visum voor 90 dagen. Dit kun je ook doen als je langer dan 180 dagen in het land wilt verblijven.