Je bevindt je hier:
Peru: Peru: Reisdocumenten

Reisdocumenten

Inwoners van de Europese Unie hebben voor Peru geen visum nodig. Een paspoort dat na terugkomst in Nederland nog zes maanden geldig is, is wel vereist. Een verblijf van maximaal 90 dagen is dan toegestaan.

Langer dan 90 dagen?

Als je langer dan drie maanden in Peru wilt verblijven, kun je je visum laten verlengen bij de migratiedienst die in elke grote stad gevestigd zit. Je kunt je visum drie keer met 30 dagen laten verlengen. Een verlenging kost ongeveer $25,-.
een andere mogelijkheid om je visum te verlengen is door het land een dag te verlaten. Bij terugkomst in Peru krijg je weer een visum voor maximaal 90 dagen.