Je bevindt je hier:
Sri Lanka: Sri Lanka: Reisdocumenten

Reisdocumenten

Voor Sri Lanka is een visum nodig. Dit visum kan online verkregen worden via de website www.eta.gov.lk. De kosten voor dit visum bedragen op dit moment $30,00 per persoon en is geldig voor 30 dagen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is geen visum vereist. De aanvraag voor het visum wordt binnen 24 uur afgehandeld en betaling kan alleen online per creditcard (Visa, Mastercard en American Express) gemaakt worden.Als je dit niet kunt, dan kan je een visum laten regelen door diverse bemiddelingsbureaus zoals de visumdienst: http://visumdienst.com/sri+lanka.html. Zij vragen echter extra kosten, reken op 60 euro. 

 Je paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn na terugkomst in Nederland.

Langer dan 30 dagen?

Als je een visum aanvraagt, krijg je een visum voor 30 dagen. Je kunt deze verlengen tot maximaal 6 maanden. Bij de eerste verlening kun je je visum verlengen met 60 dagen, bij de tweede verlening kun je daar nog eens 90 dagen bij krijgen. Je hebt dan wel een retourticket nodig en een bewijs dat je in je eigen onderhoud kunt voorzien gedurende je verblijf.
Voor een verlening van meer dan 2 maanden is een goede reden nodig.