Je bevindt je hier:
Tadzjikistan: Tadzjikistan: Reisdocumenten

Reisdocumenten

Je hebt een visum nodig voor je reis naar Tadzjikistan. Je kunt een visum aanvragen voor  1 week tot 3 maanden. Voor de plek waar je gaat werken (GBAO) in Tadzjikistan heb je ook een extra visum nodig. De visa kun je aanvragen in Brussel op de volgende website.

Voor het aanvragen van de visa heb je het volgende nodig:

- De Visa aanvraag formulier.  Je pasfoto moet hierbij aan de voorkant van de formulier worden bevestigd.
- Paspoort. Je paspoort mag niet minder dan 6 maanden geldig zijn na aankomst in Tadzjikistan.
- Een kopie van je paspoort
- Een visa aanvraag brief  (zie hieronder wat deze inhoud)
- Je moet vooruit betalen voordat je de visa aanvraagt. Stuur een bewijs van de transactie mee met het bovenstaande.  

Om de visum aan te vragen moet je een brief (Visum aanvraag brief) mee sturen. Deze houdt in:

- Het doel van de reis
- De data en duur van de reis
- De plaatsen die je wilt bezoeken
- De verblijfsplaatsen. Lever alle documenten in bij de ambassade in Brussel, of verstuur het per post. Hiervoor moet je wel extra betalen. Alle nodige documenten en je paspoort worden naar je opgestuurd.

Wij adviseren je om de visum aan te vragen via de visumdienst. Zij doen de aanvraag voor je tegen betaling.