Je bevindt je hier:
Thailand: Thailand: Reisdocumenten

Reisdocumenten Thailand

Voor Thailand is geen visum nodig, indien je korter dan 30 dagen in Thailand verblijft en een retourticket hebt. Je paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn na terugkomst in Nederland.

Langer dan 30 dagen?

Het is mogelijk om voor vertrek een visum aan te vragen voor 60 dagen. Dit visum is 3 maanden geldig vanaf de dag van aanvraag. Je kunt dit in Thailand eventueel met nog 30 dagen verlengen. Meer informatie vind je op www.visumdienst.nl

Je kunt ook een visa-run doen. Je verlaat het land en krijgt bij terugkomst via de luchthaven een nieuw visum voor 30 dagen en via land een visum voor 15 dagen.