Je bevindt je hier:
Zuid-Afrika: Zuid-Afrika: Reisdocumenten

Reisdocumenten Zuid-Afrika

Voor Zuid-Afrika is geen visum nodig, indien je korter dan 90 dagen in Zuid-Afrika verblijft. Je paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn na terugkomst in Nederland.

Voor vrijwilligerswerk in Zuid Afrika is een VOG nodig / Verklaring Omtrent Gedrag.
Deze VOG is aan te vragen bij de gemeente waar je bent ingeschreven en dient vóór vertrek zijn ingediend bij Stichting Commundo.

Langer dan 3 maanden?

Je kunt bij het departement Binnenlandse Zaken een verzoek tot verlenging indienen. Een andere optie is om het land voor minimaal 24 uur te verlaten. Bij terugkomst krijg je dan een nieuw visum voor 90 dagen.