Je bevindt je hier:
Vrijwilligerswerk: Uganda: X-SUBA; coach kinderen in Jinja

Reissom

Vier weken bij dit project kost € 770, -. Voor acht weken betaal je € 950,-. Je verblijft in een kamer in het coach-huis waar je zelf kan koken. Je deelt de kamer met een andere vrijwilliger. Het is inclusief gebruik van keuken, koelkast en internet.


De organisatiekosten van Commundo bedragen 450 euro per persoon en zijn inbegrepen in bovenstaande bedragen. Indien meerdere personen tegelijk boeken is korting mogelijk. Voor dit bedrag krijg je:

  • Een speciaal voor jou op maat gemaakt programma
  • Informatiepakket over het land
  • Bij aankomst transfer van de luchthaven naar je vrijwilligershuis in Jinja
  • Verblijf in een het coach-huis in Jinj, gedeelde kamer, zelf koken
  • Lokaal aanspreekpunt en begeleiding
  • Advies met betrekking tot reis- en annuleringsverzekeringen

Vliegticket

Een ticket naar Uganda kost ongeveer €800,-. De definitieve prijs is onder andere afhankelijk van de reisperiode en keuze luchtvaartmaatschappij. Als extra optie bieden wij de mogelijkheid een vliegticket voor je te boeken. Je hoeft dan niet zelf op zoek te gaan naar de beste deals, wij doen dit voor je tegen een vergoeding van €50,-.

Offerte

Commundo wil maatwerk leveren voor zowel de partnerorganisatie als de vrijwilligers en bespreekt graag alle mogelijkheden met je. Ook voor andere wensen en vragen kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  Onze contactgegevens vind je in de rechterkolom.