Je bevindt je hier:
Reizen: Spanje: Body en Mind

Massages en genieten

Een reis voor 6 vrouwen die zin hebben in een heerlijke hartverwarmende week voor zichzelf!

Een zalige 6-daagse inspiratiereis voor body & mind waarbij je een wonderschoon gebied in CataloniŽ verkent, vanuit een sfeervolle uitvalsbasis. Op het programma staan veel massages, mindfulness, aandacht voor jezelf en meditaties in de natuur. En het is vakantie, dus het is ook een wandeling naar een verborgen strand waar je kan zwemmen in de kristalheldere zee. Heerlijk slenteren door de straatjes van de eeuwenoude Catalaanse stad Tarragona. En een prachtige tocht door de mystieke bergen met kleine stadjes, kloosters en wandelingen. Heerlijke maaltijden en lekker veel buiten, met tijd voor jezelf, maken het compleet.
We logeren in een ruim sfeervol landhuis, Mas Fullat in de bergen bij het stadje Alforja, op een plek die nog nauwelijks ontdekt is door toeristen. Het huis is exclusief van ons en is van alle gemakken voorzien. Het is omgeven door een grote tuin met boomgaard en we hebben een zwembad waar we volop van kunnen genieten. Je verblijft in een ruime tweepersoonskamer met badkamer.

Het programma is heel gevarieerd met dagelijks massages, mindfulness oefeningen en uitstapjes in de omgeving. De massages zijn afwisselend en gericht op het ervaren wat een massage met jou doet, zowel in het geven als het ontvangen. Een heerlijke voetwassing met voetmassage is er een onderdeel van. We doen meditaties en creatieve oefeningen in de natuur en op bijzondere inspirerende plaatsen. We eten zowel uit als thuis. Je hebt natuurlijk ruimte voor vrije invulling. Dus als jij zin hebt om lekker bij het zwembad te blijven liggen dan is dat helemaal OK!

Begeleiders

Deze inspiratiereis is een samenwerkingsverband van Carla Pleijers van Mazzaze en Vakantieanders en Yolande van Wijk van Commundo. Zij zullen jou op deze reis begeleiden. Wij werken beiden vanuit onze missie om mensen in hun eigen kracht te laten komen, om zich bewust te worden van hun potentie en vrede te sluiten met zichzelf. Massage is een mooie manier om in contact te komen met jezelf, de aanrakingen van je lichaam te voelen en te ervaren wat wat massage jou leert.

Meer informatie

Reisdata: 7 t/m 12 april 2019 Prijs: 1200 euro ex 6% BTW Inbegrepen: verblijf op basis van 2-persoons kamers, alle maaltijden (uit en thuis eten), excursies, massages, oefeningen, koffie/thee/fris. Bijkomende kosten: vlucht 80-125 euro (Eindhoven-Reus), zakgeld 50 euro Optioneel: 1 persoonskamer voor 250 euro extra

Meer informatie op de speciale website voor Inspiratiereizen: >>
of maak een afspraak met Yolande van Wijk