Je bevindt je hier:
Peru: Peru: Prijsopbouw

Maatwerk

Al onze programma`s worden op maat gemaakt. Je kunt er dan ook voor kiezen om langer of korter dan 4 weken te blijven. Vaak raden wij een minimaal verblijf van 3 weken aan om op deze manier te zorgen voor het beste resultaat. De combinatie van vrijwilligerswerk bij verschillende projecten is mogelijk. Wanneer de projecten bij elkaar in de buurt liggen kun je er ook voor kiezen om een aantal dagen in de week bij het ene project te werken en een aantal dagen bij het andere.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op!

Prijsopbouw

De organisaties ter plekke kunnen jouw hulp goed gebruiken, zij hebben zelf niet genoeg middelen om voldoende lokale mensen in dienst te nemen. Met het bedrag dat jij betaalt worden alle gemaakte kosten als, verblijf, begeleiding en vervoer gedekt. Ook gaat een deel van de kosten die je maakt naar Commundo. Wij zijn een stichting en maken geen winst, maar we hebben wel vaste lasten voor bijvoorbeeld ons kantoor, internet en telefoon. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat en dat er lokaal een aanspreekpunt aanwezig is.

Bij elk project kun je onder het tabblad `Prijzen`, meer projectspecifieke informatie lezen. De prijzen zijn over het algemeen gebaseerd op een verblijf van vier weken. Bij sommige projecten is de prijs op basis van een andere periode. Dit staat er dan bij vermeld.
De prijzen op onze website zijn inclusief. We kennen geen kleine lettertjes of verborgen kosten!

In de prijs is het volgende altijd inbegrepen:

  • Een speciaal voor jou op maat gemaakt programma.
  • Informatiepakket over het land.
  • Advies met betrekking tot reis- en annuleringsverzekeringen.
  • Bij aankomst transfer van de luchthaven naar verblijfplaats.
  • Indien nodig vervoer naar het project.
  • Verblijf (verschillende mogelijkheden: gastgezin met/zonder maaltijden, vrijwilligershuis, appartement) 
En heel belangrijk:
  • Een lokaal aanspreekpunt.
Neem voor een offerte op maat contact met ons op!

Vluchtprijzen

Vanwege de sterk wisselende vluchtprijzen door toeslagen, taxen en brandstofprijzen hebben we helaas moeten besluiten om de vluchtprijzen buiten reissom te houden. De vluchtprijzen die je op de website ziet zijn wel realistisch. Ook is bij de vluchtprijs de binnenlandse vlucht inbegrepen, indien dat van toepassing is. We zullen de richtprijzen op de website regelmatig actualiseren, zodat je niet voor grote verrassingen komt te staan.
Mocht je via ons je ticket willen boeken, dan doen wij ons best om je ticket zo voordelig mogelijk in te kopen. Dit kunnen we doen tegen een vergoeding van € 50,-.