Je bevindt je hier:
Stages: Cambodja: Stage toerisme marketing bij een guesthouse in Cambodja

Stage bij het Bloomgarden Guesthouse

Het guesthouse

Het is een middenklasse hotel dat de gasten een sfeervol en aangenaam verblijf met diverse faciliteiten biedt. De gast wordt betrokken bij de ontwikkelingsdoelen die het Bloomgarden Guesthouse in Siem Reap ambieert en krijgt de mogelijkheid om Cambodja in vele facetten te ontdekken. Siem Reap is de uitvalsbasis voor Angkor Wat het wereldberoemde tempelcomplex dat tienduizenden toeristen trekt uit de hele wereld. Meer info op www.cambodja.nu, www.bloomguesthouse.com, Facebook en diverse andere social media.

De opdracht

Ik ben op zoek naar stagiaires die zich hier, in dit prachtige land, verder willen ontwikkelen en mij kunnen ondersteunen op het gebied van Marketing, ICT, Hospitality en Events. Er zijn maximaal 4 stageplekken beschikbaar voor de duur van 3 – 12 maanden.

Download het info-sheet aan de rechterkant

Hoe werkt het ?

Wil je ook jouw bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het Bloomgarden Guesthouse, neem contact op met Yolande van Wijk van Commundo. Zij kent het land en Peterhans Koperberg EN was tot voor kort studiecoach bij Tio Amsterdam. De stage is met name geschikt voor studenten die een onderzoeksstage moeten doen naast het praktisch meewerken en die vanuit hun kennis en drive een bijdrage willen leveren aan ontwikkeling. Yolande voert een sollicitatiegesprek met je dat wordt gevolgd door een skype gesprek met Peterhans en Yolande samen. Peterhans is jouw bedrijfscoach. Hij was hiervoor gevangenisdirecteur en heeft veel ervaring in het begeleiden van jonge mensen.

Als je bent aangenomen helpt Yolande je op weg met al je praktische zaken zoals het specifiek maken van jouw stageopdracht, vlucht en verblijf. Je verblijft in een meerpersoonkamer in het huis van Peterhans vlak bij het guesthouse. Je betaalt een kleine vergoeding voor je verblijf (125 per maand).
Uiteraard heb je in de weekeindes vrij om het prachtige land te bezoeken. Om te beginnen natuurlijk de prachtige in de jungle gelegen ruines van Angkor wat waar je in een week nog niet alles gezien hebt.