Inspiratiereis Spanje 1-6 mei 2022

Deze inspiratiereis in Catalonië helpt je om in contact komen met jouw authentieke bron. Hierdoor krijg je ZIN in je leven en voel je dat je leeft! En dat terwijl je prachtige plekken in de natuur bezoekt en lekker geniet van heerlijk eten en een plons in het zwembad.

Terug naar jouw bron met mindfulness en creatieve oefeningen

Creativiteit is goed voor je hart, lijf en hoofd. Het helpt je om in contact komen met jouw authentieke bron. Hierdoor krijg je ZIN in je leven en voel je dat je leeft! Het laat je ook zien wat er nodig is om jouw bron te laten stromen. Dit inzicht vergroot je zelfvertrouwen en helpt je om bewustere keuzes te maken. Weet je nog hoe het als kind was om te tekenen en te kliederen? Laat jouw creativiteit weer in vrijheid stromen deze reis.

“Het was altijd goed genoeg voor mezelf. Ik schaamde me niet. Het leek soms wel van iemand anders en tegelijk heel erg van mezelf”

De Locatie

Je logeert op een prachtig landgoed in de ruige bergen van Catalonië. Rondom het sfeervolle huis ligt een heerlijke tuin, een volle boomgaard en een verfrissend zwembad. Het huis ligt op de flanken van het Montsant-gebergte met prachtige wandelpaden, klaterende beekjes, eeuwenoude stadjes en spirituele plaatsen. Hier stroomt de creativiteit als vanzelf en vormt een bron van inspiratie. Net als de zon en het heerlijke eten.

Gelijkgestemde reisgenoten

Je reist samen met mensen die – net als jij – hetzelfde doel voor ogen hebben. Zo profiteer je van elkaars inzichten, vragen en energie. Wende en Yolande, de begeleiders zorgen voor een veilige, losse sfeer waarin jij maximaal tot je recht komt. Je reist met maximaal 6 mensen, zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is.

Wat mag je van deze reis verwachten?

 • Zelfinzicht door het inzetten van creativiteit, meditatie en visualisatie.
 • Verheldering van jouw thema in de groep en in privécoaching.
 • Voldoende ruimte en tijd om (samen) te spelen, te lachen, te genieten, te zwemmen, te zonnen, te ontdekken en je te verwonderen over de prachtige omgeving.
 • Je voelt en weet aan het eind van de reis welke keuzes je wilt maken en hoe je dingen anders kunt doen.

“”Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving, comfortabel huis. Afwisselende locaties van zee, bergen etc. Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en ook bij thuiskomst doorwerken. Fijne en zorgvuldige begeleiders van de groep waardoor je je veilig voelt Een perfecte combi van persoonlijke verdieping en relax vakantiegevoel”

Begeleiders

De organisatie en begeleiding van deze reis is in handen van Yolande van Wijk en Wendy Smit (http://www.moolelo.nl).

Wendy is een ervaren creatief, kunstzinnig en psychosynthese therapeut en trainer die mensen en organisaties inspireert om vrij en zinvol te leven en te werken. Tijdens de reis zet ik mijn passie, humor, vertrouwen en openheid in om jou te helpen jouw eigen unieke hulpbron te vinden en aan te boren.

Yolande heb je al op deze site leren kennen. Tevens is zij trainer bij de Broedplaats. Ik breng op de reis mijn enthousiasme, nieuwsgierigheid, humor, aandacht en kracht in. Mensen verbinden is mijn tweede natuur. Ik ben thuis in het gebied in Catalonië waar wij naartoe gaan.

De reis wordt formeel uitgevoerd door de Broedplaats.

Programma

Voor vertrek komen we bij elkaar om kennis te maken en (praktische) vragen door te nemen.

Dag 1: vlucht van Eindhoven naar Reus, vandaaruit rijden we in 30 minuten naar onze bestemming in Alforja.

Dag 2 t/m 5: Dagelijkse mix van meditaties, oefeningen, creatieve werkvormen, excursies en vrije tijd. We koken samen en gaan soms uit eten. Je gaat creëren met tekenen, dichten, schrijven en fotografie. Hierbij gaat het er niet om dat je iets moois of kunstzinnigs maakt maar wat je werkstuk je zegt in relatie tot je vraag. De grote schoonheid van de maaksels gaat je verrassen en antwoord geven op je vraag. Een of meer persoonlijke coachingsgesprekken met de begeleiders hoort tot jouw mogelijkheden om meer inzicht te krijgen in jezelf. Daarnaast is er ruimte voor stilte, wandelingen, excursies of gewoon een plons in het zwembad.
We maken wandelingen in de natuur, bijvoorbeeld naar een van de ‘kluizenaars’ kerkjes in de bergen en eeuwenoude mystieke dorpjes. Ook gaan we naar strand en zee waar het waterelement ons zal raken. Net zoals Tarragona, een sfeervolle, eeuwenoude, echt Catalaanse stad.

Dag 6: afscheid, oogsten en terugvlucht van Reus naar Eindhoven.

Data
1-6 mei 2022, 6 dagen uit en thuis

Waar
Catalonie, Alforja bij Tarragona

Trainers
Wendy Smit
Yolande van Wijk

Kosten
1200 euro (vrij van btw), incl overnachting in een grote 2p kamer, overheerlijke maaltijden en eigen vervoer. Exclusief vlucht, raming 140 euro

Download Programma
Aanmelden via de Broedplaats

Highlights

 • rust en reflexie
 • afschakelen in een hele andere omgeving
 • aandacht voor jezelf
 • veilige en verbonden setting
 • schoonheid van natuur, maaltijden, locatie
 • steun binnen de groep
 • past binnen ontwikkel budget werkgever
 • opladen en genieten