Hoe ik mijn reis naar mijn hart boekte
19 februari 2021

Rust en onrust kennen we allemaal. Tijdens dit interview verkent Yolande van Wijk samen met Robert Bakker de verschillende soorten van onrust en hoe deze onrust  ontstaat, vaak als vorm om veiligheid voor onszelf te creëren. Wij nemen eigenlijk niet goed waar wat de waarde is wat we doen en dan gaan we ons ook nog afzetten tegen de helden van de wereld…..Hij legt een link met de Tao, boeddhisme, christelijke traditie en psychologische stromingen zoals de psychosynthese. Deze gaan uit van het gegeven dat de weg zich vanzelf ontvouwd. Ook geeft Robert tips hoe meer rust te vinden in ons leven.

Robert Bakker is een ervaren psychosynthese therapeut en docent van de opleiding tot psychosynthese therapeut van de Broedplaats. Hij  vertelt over de verschillen van de onrust van het ego en de ziel. Hij doet dit beeldend en verhalend aan de hand van ervaringen van zowel zichzelf als Yolande. De hoopvolle boodschap is dat iedereen kan leren om met de onrust om te gaan en meer rust te vinden.

Hoe? ga rustig zitten en luister dan naar de podcast (37 minuten).

Ik ben natuurlijk benieuwd met jouw ervaringen met rust en onrust en het vinden van de weg van jouw ziel. Of jouw reactie of vraag naar aanleiding van de podcast. Deel ze met mij hieronder of maak een afspraak:

1 Comment

  1. Ingrid Walter schreef:

    Wat een heerlijk interview; organisch verloop, mooie beeldspraken. Ik was een half uur helemaal bij jullie en voel me gevuld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *